Velkommen til PassuSego® Denmark

 • “Kropsterapi By PassuSego® er en behandlingsmetode der er baseret på mere end 3000 års viden, den er ikke ny og der er ikke noget hokuspokus i vores behandlingsmetodik, den er baseret på kroppens opbygning og funktioner, organer samt vores følelser og tanker og måden vi reagere på når vi udsætter den for noget som den har svært ved at reparerer.


  I PassuSego® Denmark kalder vi ikke vores behandlingsmetode for evidensbaseret behandling, men vores behandlingsmetode er baseret på mere end 10.000 behandlinger på vores egne klinikker og langt mere end 100.000 behandlinger siden kropsterapien fandt sin vej ind i behandler Danmark. Det er en behandlingsform som har en vis erfaring i hvor man kan bidrage og hvordan, og hvor vi skal lade andre specialister tage over, også hos den almene sundhedssektor.


  Kropsterapi By PassuSego® er ikke alternativ behandling, det er en behandlingsform, hvor vi lytter til din krop og har nogle redskaber til at oversætte dette, så også du forstår det, vi lader ikke vores behandlingsmetode stå alene ved at afviser gennerelle værktøjer og metoder fra den almene lægevidenskab. Vi tror på at kroppen er en kompleks størrelse og det vil være arrogant, at afvise noget overhovedet, når det kommer til videnskaben og dens gennerelle fremskidt, men vi tror på, at vi skal finde årsagen til din problemstilling fremfor at behandle symptomet.


  For PassuSego® Denmark ligger den fremtidlige opgave i høj grad i det offentlige sundhedssystem, som grundet manglende evidens i vores behandlingsform, ikke henviser til os og derfor føler mange, at det skal være en diskussion mellem den almene behandlingsform og metasundhed behandlingsformer som kropsterapi generelt er en del af og det er beklageligt, for både den enkelte men også for videnskaben generelt, da patienten derfor ikke deler sine behandlingsformer og resultater og måden de er fremkommet på med sin læge. At lade metasundhedsperspektivet stå alene som redskab, vil være en fejl, ligesom vi i PassuSego® Denmark syntes det er en fejl af lægerne ikke at bruger metasundheds perspektivet i højere grad som en del af deres behandlingsplan/anbefaling og henvisnings procedure.


  Kropsterapi By PassuSego® handler om at behandle årsagen og ikke symptomet og det uanset om det handler om en klient eller hele vores sundhedssektor.”

  Master Terapeut & Stifter af PassuSego® Denmark

 • “Hvis man er faldet på cykel og landet direkte på den ene skulder, så forstil dig at se i slowmotion, at skulderen er det første der kommer i kontakt med asfalten og resten af kroppen som bla. er albue, håndled, ribben, hofte, knæ og fodled rammer uforberedt og med meget stor kraft efterfølgende. Det betyder at man ikke kun skal arbejde med skulderne, men også alle følgestederne skal med i helheden for at få succes med behandlingen. citat: John Mynchau”

  Master Terapeut - PassuSego® Denmark

 • “En dygtig terapeut bruger meget få ord, dette fordi at hænderne taler gennem din krop og det er terapeuten der lytter. Citat: John Mynchau. ”

  Master Terapeut - PassuSego® Denmark

Mød vores faste stab

I PassuSego® Denmark har vi mange behandlere, dette er vores faste stab. 

John Mynchau

Kropsterapeut By PassuSego®

Master Tereapeut 

John Mynchau er kropsterapeut og har mere end 10 års behandling erfaring. Han har desuden undervist i Wingtsun Kungfu. John har en stor passion for træning og hvordan denne kan hjælpe og give forståelse til kroppen. John har været selvstændig maler og grundet overbelastning fik han en frossen skulder. Denne skade kunne ingen i det etablerede system hjælpe med. Han måtte derfor opgive sin erhvervs-virksomhed og ved en tilfældighed stødte han på Body-sds (Body self development system). Denne behandlingsform viste sig at være et mirakel. Efter en behandling var skulderen intakt og blev dette kimen til en succesfuld behandler karriere.

Finn Alfred Meyer

Kropsterapeut By PassuSego®

 

Har været kropsterapeut siden 2012 uddannet ved Body SDS.

Hans behandlinger er meget indfølende og trygge, men det udelukker ikke at de absolut også kan være konfronterende

når der er brug for det.

Finn arbejder udfra en filosofi med de” tre jeg’er”

det fysiske

det følelsesmæssige

det mentale-jeg

– Og de er sjældent i balance, og det er som regel det følelsesmæssige-jeg som er mest undertrykt. Det giver ubalance, som sætter sig som blokeringer i led, muskler og organer.

Gennem berøring og ved hjælp af åndedrættet kan disse spændinger slippes.

Finn er uddannet ved Body SDS og via sin videre uddannelse på MasterClass By PassuSego Kropsterapeut By PassuSego® han bruger sine evner på PassuSego® Denmark kliniker samt vores faste mand på Christiansborg.

“Ved at følge undervisningen i MasterClass By PassuSego® føler jeg mig godt klædt på til de udfordringer et bredt klientel kræver”

– og heldigvis er der aldrig langt til et godt råd” Citat: Finn Alfred Meyer – Som behandler i PassuSego® Denmark er man aldrig langt fra en kollega eller Supervision fra Master Terapeut John Mynchau.

Jeanette Mynchau

Kropsterapeut By PassuSego®

 

Jeanette Mynchau er uddannet Kropsterapeut By PassuSego® årgang 2014.

Det er ikke mange af vores Kropsterapeuter By PassuSego® som kan sige de har haft mere end 10 års mesterlære, og hvis du syntes efternavnet lyder bekendt så er den god nok.

Jeanette har mere end 25 års erfaring fra sundhedssektoren hvor hun med sit åbne sind, fødte empati og indfølende evner var selvskrevet som kropsterapeut senere i livet og ikke kun fra sin rejse helt tæt på Master Terapeut John Mynchau opbygning af Kropsterapi By PassuSego® men via sin tilgang til mennesket uanset hvor du kommer fra, hvad du har med i baggagen og hvor du skal hen.

Jeanette Mynchau er en terapeut som bruger både indfølingsevnen og sine terapeutiske evner til at få både dig og kroppen til at åbne sig for hendes behandlinger, det giver resultater og i dag er Jeanette en af vores fastansatte terapeuter på både klinikkerne samt på vores erhvervsaftaler.

 

Læs hvad vores kunder siger! 

Vi høre også meget gerne fra dig når vi har fået lov til at gøre en forskel 

 • “I 2015 stiftede jeg bekendtskab med Body SDS i PassuSego, i et forsøg på at få mit bryst blødgjort. Efter få behandlinger lykkedes det John Mynchau af få arvævet til at blive mere smidigt, så brystet faldt mere naturligt, og det generelle ubehag omkring bryster blev væsentlig mindsket. Gradvis kom der også mere følelse på ryggen og under brystet.

  I sommeren 2016 fik jeg lymfødem i venstre arm som følge af fjernelse af lymfeknuderne og kom i drænage behandling på hospitalet – og udstyret med arm-sok og handske blev jeg for alvor kræft patient med eftervirkninger. Hos PassuSego intensiverede John Mynchau fokus på at drænere armen og efter et halvt år var min arm tilbage ”i normal”, og ingen brug af arm sok og handske siden – hvilket ud over ubehaget over den dårlig arm, også psykisk har hjulpet godt, da jeg blev meget bevidst om kræft hver gang jeg kiggede på armsokken.”

 • ““Alle i hospitalssystemet er meget imponerede over hvor fint jeg er kommet mig ! Og selv nyder jeg at være smertefri, at kunne tale i telefon og handle uden at medbringe papir og blyant. At kunne dreje hovedet og holde øje med bagfrakommende cyklister i bilen..”

  Pensioneret Folkeskolelærer

 • ““Jeg kommer nu fast og har da også lagt mit ord ind flere steder for behandlingen – det virker. Helt nede på jorden, er John’s fokus på mig som en hel person – på godt og ondt – en stor del af mit nu helt aktive liv med både familie, motion og en erhvervskarriere..”

  Forretningsudvikler

følg med på vores Instragram...