MasterClass By PassuSego® 


MasterClass By PassuSego®

MasterClass er et 64 timer videreudviklings modul af teknikker og psykiske aspekter.

Undervisningen varetages af Master terapeut John Mynchau og er fordelt over 8 dage henover kalenderåret.

MasterClass skal sikre, at terapeuter kan leve op til det faglige niveau, som ligger til grundlag for deres uddannelse. 

MasterClass By PassuSego® handler mere om forældelse af dine færdigheder, som uddannet kropsterapeut, end det handler om at lære dig nye teknikker.

MasterClass By PassuSego® er designet på en sådan måde, at du kommer tilbage til udgangspunktet for din uddannelse, tilsat den erfaring du har opnået,  som skal videreudvikler dig som behandler.  

MasterClass By PassuSego® er en forældelse af dine teknikker, tilsat en Maste Terapeut læsning, af måde du bruger dem, for at forfine og skabe forståelse for, hvorfor du bruger dem.  

En af de ting vi ofte glemmer som kropsterapeuter, men som er en af de første ting vi lære, er hvordan vi går til klienten.

Voksne/barn teknikken, er en af de første ting vi tager ved, vi skal vide, om vi taler til barnet i den vokse, eller om vi taler til den voksne. Det handler om at skabe kontakt og når vi ved hvad vi laver, så får vi skabt den kontakt og derved kan vi bruge vores behandlingsteknikker bedre og skabe bedre resultater.

MasterClass By PassuSego® handler om at forfine dine teknikker på behandler niveau, jeg har med mine 16 års erfaring set magt og meget, jeg yder jævnligt supervision og jeg ved hvad jeg skal kikke efter og det er det du får, i koncentreret form på MasterClass By PassuSego®

Når du er færdig på MasterClass By PassuSego® så er du tættere på at vide hvad du laver, fremfor at tro, det kommer til at gøre dig til en bedre kropsterapeut behandler.

Vi har få, men bestemte krav til dig som gerne vil deltage, i MasterClass By PassuSego®.

Du skal som minimum kunne leve op til, styrelsen for patientsikkerhed krav, til alternativ uddannelse, du kan finde deres krav lidt længere nede, du skal have 100% dedikation til kurset, dette vises bedst ved at du kommer til alle undervisningsdagene, du vil bruge kurset til at kunne forfine mere end at lære nye teknikker. Du vil aktivt deltage i det netværk du bliver tilknyttet, og du vil aktivt deltage i dine timer. 

Styrelsen for Patientsikkerheds minimumskrav til uddannelse:

En sundhedsmæssig uddannelse med både teori og praksis på sammenlagt minimum 660 undervisningstimer eller lektioner (min. 45 minutters varighed) bestående af:

  • min. 250 timer eller lektioner i det primære fagområde (behandlingsform)
  • basal sundhedslovgivning (herunder autorisationslovenes bestemmelser om forbeholdt virksomhed og lægelovens øvrige kvaksalveribestemmelser)
  • klinikvejledning og -behandling
  • psykologi
  • præsentation af andre alternative fagområder (behandlingsformer)
images.jpeg
IMG_2988.JPG

Hvad skal du forvente?

 

Avanceret indfølingsmassage: 

Kroppen lagrer spændinger i forskellige lag i kroppens. Med specielle metoder lærer du at behandle og navigere i disse lag og når du mestrer denne teknik, vil dine behandlinger føles som en leg og dine klienter vil blive guidet dybt ind til deres kerne. Du lærer at læse psyken ud fra kroppens og åndedrættets reaktion under behandlingen og udvikler du dine evner til at behandle på et dybere plan og nye bevidstheds lag. Vil du forstå sammenhængen mellem åndedræt, organer, muskler, led, meridianer og chakraer er dette et kursus du ikke må gå glip af.

Ledfrigørelser: 

Vil du forstå leddenes naturlige funktioner gennem logiske øvelser der udvikler dine evner i ledfrigørelse. Du lærer at bruge hændernes og fingrenes muskulatur sammen med den rette vinkel og energi ind i leddenes struktur.   

Undervisningen i ledfrigørelse er nøje sammensat for at give dig den rette indlæring og øvelse så du oplever at kunne udføre ledfrigørelse med succes.

Spejlinger: 

Gør dine behandlinger mere spændende ved at lære kroppens spændings reaktioner (spejlinger).

En metode der flytter dit niveau og ændre din måde at behandle på for altid.

Med venlig hilsen

Master Terapeut, John Mynchau - PassuSego® Denmark 

Forældelse af Dine færdigheder

du kommer tilbage til udgangspunktet for din uddannelse, tilsat den erfaring du har opnået, som skal videreudvikler dig som behandler.

Organer og stress

Kropsterapi By PassuSego® handler om at finde ind til årsagen, til den problemstilling du kontakter os for!

Vi har mangle klienter som kommer ind med smerter, som f.eks., trykken for brystet der kan opleves, som fremprovokeret af stress/angst. Netop denne type symptomer er grunden til at mange er sygemeldte, det er simpelthen så svært at diagnosticere, men også umildbart at behandle! 

Men nogle af dine bekymringer kan være spildte og kan alene skyldes, din evne til at få din krop til at arbejde på 100% og det kan vi hjælpe med at sætte igang. 

Dine organer er livsvigtige, men mange af os tager dem for givet, at de gør det de skal gøre, uanset hvad vi udsætter dem for.

Særligt er din fordøjelse vigtig, hvis den ikke virker optimalt påvirker den din sundhedstilstand som helhed. I visse tilfælde kan den fremprovokere symptomer som angst, stress og trykken for brystet.  

Derfor arbejder vi med specielelle teknikker i maven for at løse problematikker i fordøjelsessystemet som forstoppelse, træg tarm, diarre, oppustet mave og meget mere

Hoved og nakke

Kropsterapi By PassuSego® handler om at finde ind til årsagen, til den problemstilling du kontakter os for!

Vi har mange klienter som kommer ind med føleforstyrrelser og smerter i arme, skuldre og nogle gange ansigtet.

Nakken består af 7 hvirvler, med tilhørende nerver og muskler. Når denne finmekanik ikke er præcist afstemt med hinanden, kan det skabe slidtage og bruskdannelse som du oplever som gener, smerte og føleforstyrrelser til f.eks., ansigt, skuldre og arme.

Når vores behandlere går i gang med at behandle, så er det ud fra en eksakt videnskab og viden om kroppens opbygning. Kroppen er i sig selv ikke en overraskelse, men det er dens reaktioner på det vi udsætter den for og derfor kan én bestemt behandling, virke på en person og ikke på en anden, og det er her Kropsterapi By PassuSego® har sin berettigelse. 

Når vi oplever føleforstyrrelser, smerter i hoved, arme og skuldre hænger det oftest sammen med et hoved/nakke traume, og det er også her vi har fokus i første omgang.

Hofter og knæ

Kropsterapi By PassuSego® handler om at finde ind til årsagen, til den problemstilling du kontakter os for!

Prøv at forstil dig at du fjerner midte på en bil? Det ville betyde at rattet til at styre ikke længere vil være der.

Dine knæ er dit rat, knæene bestemmer retningen på den vej du står, går og vil løbe.

Knæene sidder halvvejs mellem fødder og hofter, derfor er det vigtigt at de er stærke, smidige og centreret samt placeret korrekt i forhold til resten af kroppen

Mange af os får meniskskader uden at opdage det, måske har du været behandlet for en  korsbåndskade som ung sportsudøver? mens en operation og et kunstigt knæ give klare indikationer om hvorfor man har ondt, men viste du at et simpelt indgreb som en kikkertundersøgelse, kan skabe så meget uro i dit knæ at du mister centeringen i din krop?

Vi har hjulpet utallige klienter med Meniskskader, springerknæ, korsbåndskader, kunstige knæ, gener efter kikkertundersøgelse og meget mere.

Uanset hvordan smerten er opstået, så har vi erfaringen og ekspertisen til at få knæene centreret og balanceret igen.