Kropsterapeut By PassuSego® Uddannelse

Brænder du for at blive kropsterapeut?

Uddannelse By PassuSego® Denmark

Kropsterapeut By PassuSego®

Kropsterapeut By PassuSego® er en 30 måneders grunduddannelse, der med bestået eksamen giver direkte adgang til MasterClass og fordelsprogrammet i vores certificeret behandler netværk.

PassuSego® grunduddannelsen er udviklet og sat i system af Master Kropsterapeut John Mynchau.

Hans mangeårige erfaringer som kropsterapeut, træningsinstruktør, sports- og kampkunstudøver har givet ham viden og indføling til at læse og behandle det moderne menneskes fysiske og psykiske problematikker.

Uddannelsen er et koncept uden traditionel boglig tilgang. Eleverne bliver vist teknikker og metoder, som de skal gentage igen og igen til det sidder som et naturligt mønster i kroppen, disse teknikker og indlæring skal de nedskrive i deres egen bog, denne bog bliver den boglige tilgang til at kunne færdiggøre uddannelsen.

Metoden vi bruger gør at eleverne skal evaluere og reflektere på hinandens behandlinger, så de er i stand til at mærke om de er for hårde eller bløde i deres tilgang til behandling, men også om teorien står mål med eksekveringen.

Vi bruger keynote præsentationer med teori og billeder tilsat Master Terapeut John Mynchau og underviser oversættelse. Det er her vores koncept uden brug af traditionel boglig tilgang bliver sat i spil med udleveret notesbøger hvori de skal notere forklaringer og illustrationer som dokumentation, støtte og huskemateriale.

Uddannelsen er opdelt i faser, så kvaliteten bliver sikret og der er fokus på at alle elever kommer sikkert og trygt fra det ene modul til det andet.
 Alle hold kommer til at bestå af max.12 elever, dette gør at underviseren har tid til at være der for den enkelte og at ingen vil blive overset, Intensionen er at uddanne kropsterapeuter med høj faglighed.

Uddannelsens grundlag: Indfølingsmassage, behandling af led, åndedrætslære, grundlæggende principper, organ- og meridianlære, følelser og tanker, kropsforståelse og selvudvikling.

Undervisning: Du vil have fysisk undervisning med resten af holdet 33 timer pr. måned. Derudover skal du påregne cirka 6 timers praktiske øvetimer pr. måned. Uddannelsen strækker sig over 36 måneder.

uddannelsen er inkl den lovpligtige anatomi, fysiologi og sygdomslære (AFS By PassuSego®)

Pris: Kr. 159.900

Kontant rabat: 10%

Betaling aftaler: der skal betales et depositum på 3 mdr., som ikke vil blive refunderet ved stop af uddannelsen

Vi tilbyder kvartalsbetaling og mdr betalings aftaler.

Opstart: næste hold efterår 2019 – København

 

Skal du med på næste hold?

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt!

Blog

Vi har mange historier, og vi vil også gerne have din.

En beretning af Christine Sandorff Rasmussen

IMG_1696.JPG

En beretning af Christine Sandorff Rasmussen

I 2011 fik jeg konstateret brystkræft i en alder af 41, og fik en mastektomi (fjernelse af venstre bryst), og året efter blev det højre fjernet da der var forstadier til kræft i dette. Ligeledes en mastektomi. Begge bryster blev efterfølgende rekonstrueret igennem et forløb med endnu operation og opsætning af implantater.

I kræftforløbet fik jeg kemobehandling og efterfølgende...

Læs mere…

Knæk Cancer med John Mynchau

IMG_2998.JPG

I PassuSego® Denmark kalder vi ikke vores behandlingsmetode for evidensbaseret behandling, men vores behandlingsmetode er baseret på mere end 10.000 behandlinger på vores egne klinikker og langt mere end 200.000 behandlinger når vi tager alle kropsterapeuter, i Danmark med i vores beregninger.

En behandlingsform som har en vis erfaring, i hvor vi kan bidrage, hvor vi skal lade andre specialister tage over, også hos den almene sundhedssektor. 

Kropsterapi er...

Læs mere…

Sommer 2019 By PassuSego® Denmark

IMG_2979.JPG

20. JULI 2019 PASSUSEGO DENMARK

Velkommen til PassuSego Denmark

I denne blog kan du læse om gode tilbud, om hvad PassuSego Denmark kan tilbyde dig,

som privat person, som ejer eller ansat i en erhvervsvirksomhed både privat som offentlig, samt har

vi fået plads til informationer om vores næste uddannelseshold og meget mere…

God fornøjelse

Master Terapeut - John Mynchau,

PassuSego Denmark

46765692_1573995039412881_5174246328120639488_o.jpg

Et spørgsmål jeg ofte får, hvad er Kropsterapi, når du skaloversætte dine behandlinger til ord.

John...

Læs mere…

Instagram