Foredrag - Talende Hænder

Master Terapeut John Mynchau - PassuSego® Denmark

 

Foredrag - Talende Hænder

Master Terapeut John Mynchau - PassuSego® Denmark

IMG_2998.JPG

Vi du gerne høre mere før du booker, skriv til os her! 

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Instagram

 • “Det her er måske et af de mest levende foredrag, jeg har været med til!

  Jeg var gearet til at skulle høre om kropsterapi, men da jeg blev bedt om at ligge mig op på briksen, der var jeg en del af foredraget, og at mærke det som John fortalte om, var en sindsyg oplevelse! jeg har haft mange samtaler med mine kolleger efterfølgende og jeg har ikke lagt mig på en briks hos PassuSego for sidste gang ”

  HR Chef

 • “Som sygeplejerske har jeg en fuld sundhedsuddannelse, men at opleve John Mynchau til hans foredrag, om både ham selv og hvordan han ser og bruger kropsterapi som en del af helheden, men også den måde han viste det på, gjorde at foredraget gav mig nogle helt nye perspektiver, som jeg både har taget med mig, samt nu bruger John til mine egne opgaver med både krop og sind”

  Sygeplejerske

 • “Jo ældre man bliver, jo mere oplyst bliver man! eller man forsøger at være oplyst. Jeg har deltaget i Johns foredrag 2 gange nu og jeg er både en oplyst kvinde, men også en kvinde der bruger kropsterapien til at få gang i alle mine muskler, få blodomløbet igang, men også få stivheden ud af kroppen.

  "Talende Hænder" vil jeg anbefale til alle de som går og tænker, bliver det ikke bedre?

  Jo... det gør det, og John hjælper det godt på vej! ”

  Pensionist