Blog

En beretning af Christine Sandorff Rasmussen

IMG_1696.JPG

En beretning af Christine Sandorff Rasmussen

I 2011 fik jeg konstateret brystkræft i en alder af 41, og fik en mastektomi (fjernelse af venstre bryst), og året efter blev det højre fjernet da der var forstadier til kræft i dette. Ligeledes en mastektomi. Begge bryster blev efterfølgende rekonstrueret igennem et forløb med endnu operation og opsætning af implantater.

I kræftforløbet fik jeg kemobehandling og efterfølgende...

Læs mere…

Knæk Cancer med John Mynchau

IMG_2998.JPG

I PassuSego® Denmark kalder vi ikke vores behandlingsmetode for evidensbaseret behandling, men vores behandlingsmetode er baseret på mere end 10.000 behandlinger på vores egne klinikker og langt mere end 200.000 behandlinger når vi tager alle kropsterapeuter, i Danmark med i vores beregninger.

En behandlingsform som har en vis erfaring, i hvor vi kan bidrage, hvor vi skal lade andre specialister tage over, også hos den almene sundhedssektor. 

Kropsterapi er...

Læs mere…

Sommer 2019 By PassuSego® Denmark

IMG_2979.JPG

20. JULI 2019 PASSUSEGO DENMARK

Velkommen til PassuSego Denmark

I denne blog kan du læse om gode tilbud, om hvad PassuSego Denmark kan tilbyde dig,

som privat person, som ejer eller ansat i en erhvervsvirksomhed både privat som offentlig, samt har

vi fået plads til informationer om vores næste uddannelseshold og meget mere…

God fornøjelse

Master Terapeut - John Mynchau,

PassuSego Denmark

46765692_1573995039412881_5174246328120639488_o.jpg

Et spørgsmål jeg ofte får, hvad er Kropsterapi, når du skaloversætte dine behandlinger til ord.

John...

Læs mere…

Er ordet "stress" blot et ord?

image002.jpg

Stress på arbejdspladsen er i dag et emne som mange bliver berørt af, man kan sige at ordet stress dækker over rigtig mange facetter af livets alvorligheder. Og nogle af disse, er jo som meget andet, arbejdsrelateret.

Du har måske sommerferie, er på vej på sommerferie eller er kommet tilbage fra ferie. Mange af os der har haft ferie i mere end 1 uge, får lov til at reflektere og med det kommer tankerne!

Stressrelateret sygefravær medfører ikke kun alvorlige menneskelige konsekvenser. Men som...

Læs mere…

Kropsterapeut By PassuSego®

Kropsterapeut By PassuSego®

 

Kunne du tænke dig at blive kropsterapeut? I disse dage ser vi rigtig mange opslag om kropsterapi-uddannelser og specielt uddannelser af forskellige varighed, metoder brugt i undervisningen samt krav til de der søger en uddannelse som kropsterapeut.

Kropsterapi er ikke et beskyttet erhverv/titel, og det betyder at alle uanset hvordan de er kommet frem til deres titel, kan kalde sig kropsterapeut, men alle kan også udbyde...

Læs mere…

Knæk Cancer

0.jpeg

”Knæk Cancer”, et vigtig emne i en tid hvor flere og flere søger meningen med livet og nye løsninger på eksisterende og nye problemstillinger.

Christine Sandorff Rasmussen er en overlever af en cancer diagnose og sygedom, en kvinde i sin bedste alder som har oplevet cancer helt tæt på kroppen. I Christine tilfælde var det brystkræft som fik hende til at stifte bekendtskab med både det offentlige sygehusvæsen,...

Læs mere…